Företaget

Vi på Karlstads Godstrafik AB är ett åkeri som bedriver godstransporter i Värmland med omnejd. Vi har som huvudkund uppdrag åt DHL och levererar paket och gods runt om i regionen. Vi har även externa kunder som vi sköter godshanteringen åt.

Vi utgår från DHL-terminalen på Örsholmen i Karlstad där vi även har vårt kontor och trafikledning. Vi har även terminaler i Arvika samt Åmål där vår distribution utgår med lastbil samt paketbil.

Vi har idag 38 lastbilar och ett 15-tal paketbilar till vårt förfogande som vi distribuerar gods och paket med. Våra duktiga chaufförer jobbar ständigt med att ni som kunder ska få era paket och gods i rätt tid och så snabbt och effektivt som möjligt.

Vi är proffs på logistik!

Vi ingår i en koncern som heter Convexa som har sitt säte i Åmål. Under Convexa ligger även våra systerföretag VGT Göteborg och VGT Uddevalla.

 

Faktureringsadress

Karlstads Godstrafik AB Box 2017, 422 02 Hisingsbacka

eller som PDF faktura till Invoice@karlstadsgodstrafik.se 

Intern/Extern visselblåsning

Vi har visselblåsarfunktion för vår personal i vår personalapp. Vid extern visselblåsning (av allvarligare art) ber vi er sända ett anonymt brev till vårt moderbolag till adress: Convexa Invest AB (Märkning)”Visselblåsning KGT” Box 2017, 422 02 Hisings backa. Vi behandlar all information anonymt och följer GDPR samt enligt våra policys.

Av ”inte allvarlig art” används vanliga reklamations/informationskanaler.